Tranformasjon 2.0 under Lþvesesongen 🩁

lions gate lÞve manifestering nymÄne transformasjon Jul 26, 2024

Velkommen til en spennende tid av året hvor kosmiske energier møtes for å tilby oss en unik mulighet for spirituell vekst og transformasjon. Mellom 26. juli og 12. august åpnes Lions gate portalen, og den 8. august når vi toppen av denne kraftfulle perioden. Samtidig opplever vi nymånen i Løven, som forsterker denne energien ytterligere. Bli med på en reise gjennom denne kraftfulle portalen, og lær hvordan du kan utnytte den for å transformere ditt liv.

Hva er Lions gate portalen?

Lions gate portalen er en årlig kosmisk hendelse som skjer når solen står i Løvens tegn og er i konjunksjon med stjernen Sirius og de tre sterkeste stjernene i Orions belte: Alnitak, Alnilam og Mintaka. Disse stjernene skinner rett over pyramidene i Egypt, noe som mange tror var en bevisst plassering for å utnytte deres energi. Stjernene ble sett på som en portal til det spirituelle, og pyramidene sies å både ta inn og sende ut denne energien, en perfekt kombinasjon av maskulin og feminin energi.

Under Lions gate mottar jorden en høyere vibrasjon av kosmisk lys fra høyere spirituelle dimensjoner. Denne energien kan hjelpe oss å oppgradere oss selv, avhengig av hvor vi er på vår spirituelle reise. Noen kan oppleve beskjeder, emosjonell sensitivitet, og karmiske opplevelser, mens andre kan oppleve klarhet og en ny retning i livet. 

Hvordan Lions gate portalen påvirker oss 🩁

Denne kraftfulle energien aktiverer hjerte- og solar plexus chakraene våre. Hjerte-chakraet hjelper oss å rense emosjonelle sår og åpne opp for universell kjærlighet. Solar plexus chakraet er senteret for vår personlige kraft og kontroll, og denne perioden kan hjelpe oss med å sette grenser og ta kontroll over vårt eget liv.

Meditasjon for hjertechakraet:đŸ©·
- Sett deg i en komfortabel posisjon og lukk øynene.
- Pust rolig og legg hendene over hjertet ditt.
- Visualiser et varmt, grønt lys som omslutter hjertet ditt og renser bort alle sår og blokkeringer.
- Sett en intensjon om å leve i høyeste bevissthet og kjærlighet.

Meditasjon for solar plexus chakraet: 🌞
- Legg en hånd på solar plexus, under brystkassen.
- Pust dypt og kjenn din indre kraft.
- Visualiser en gylden sol som stråler ut fra solar plexus og gir deg styrke og selvtillit.
- Sett klare grenser for hva du vil tillate i livet ditt.

Nymånen i Løven

Nymånen i Løven markerer en tid for nye begynnelser, kreativitet og personlig styrke. Løven, kjent for sitt mot og sin lederskap, oppfordrer oss til å skinne vårt eget lys og ta initiativ til å følge våre drømmer. Dette er en perfekt tid for å sette nye intensjoner og begynne på nye prosjekter. Nymånen er en tid i måne-syklusen hvor det er fint å jobbe med en intensjon du ønsker å manifestere.

Lag deg en nymåne-seremoni:
- Finn et stille sted og sett deg komfortabelt.
- Lukk øynene og ta noen dype åndedrag. Tenk over hva du ønsker mer av i livet akkurat nå?
- Visualiser et klart nattlandskap med en nymåne som lyser opp himmelen. Tenk at du kan jobbe med månen for å manifestere noe nytt inn i livet ditt. Hva ønsker du aller mest å manifestere under denne nymånen?
- Sett en klar intensjon, og skriv ned minst 3 steg som vil ta deg mot intensjonen.
- Føl energien fra månen styrke din besluttsomhet og kreativitet.

Integrasjon av energiene Lions gate portalen og nymånen i Løven gir oss en unik mulighet til å integrere høyere vibrasjoner i vårt daglige liv. Ved å fokusere på hjerte- og solar plexus chakraene, kan vi åpne oss for universell kjærlighet og styrke vår personlige kraft. Denne perioden hjelper oss også å reflektere over våre mål og drømmer, og hvordan vi kan bruke vår indre styrke til å manifestere dem.

Bli med på Lions gate workshop - RISE TO THE OCCASION 🩁

Jeg inviterer deg til å delta på vår 2-timers workshop 8 august, hvor vi dykker dypt inn i Lions gate portalen, og hvordan du kan utnytte denne kraftfulle energien. I tillegg vil vi ha en 1-times sesjon 4 august dedikert til nymånen i Løven, hvor du kan sette klare intensjoner for fremtiden.

LES MER OG MELD DEG PÅ HER.

Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å transformere livet ditt. Meld deg på i dag og start din reise mot høyere bevissthet og personlig styrke!

 

FÅ NYHETSBREV OG TILBUD FRA MEG.

 

MANIFESTERINGSROMMET

ØNSKER DU FLERE GRATIS MEDITASJONER, GÅ TIL MANIFESTERINGSROMMET.

JA TAKK! TA MEG TIL MANIFESTERINGSROMMET